VOLTS COFFEE

168th runner: Shiori Kimura

#VOLTS COFFEE  #みかんエスプレッソ  #んまさーっ!  #カフェ  #ボルトコーヒー  #南柑20号  #石垣島  text & photo: Atsushi Fukuzato 
第168走者、木村栞里さん

"This right here is delicious!"
The 168th runner is Kimura Shiori.

This column introduces recommended "nmasaa" (delicious) restaurants.
The baton was received from 167th runner, Yamaguchi Tsuyoshi, by Kimura Shiori.

"The combination of the bitterness of the espresso and the sourness of the mandarin juice is the best. It has a refreshing aftertaste with a rich flavor, making it the perfect drink to enjoy in this heat.

I love the atmosphere at Boruto, where all kinds of people come and feel free to come. I also recommend the "Mikan Au Lait"!


Mandarin espresso 650 yen

"Mikan Espresso is a best-seller that combines bitter caramel-flavored espresso with the sweetness of Nankan No. 20 mandarin oranges grown in Ehime.

This year marks the third year since the shop opened. Please feel free to come and enjoy the atmosphere of a social gathering (Gochi, owner)


Shop owner Gochi (left) and staff member Endo Ten.

Who will Kimura pass the baton to in the next issue?! Stay tuned!


SHOP INFO

VOLTS COFFEE
Ishigaki City Okawa 293-1 Map
Business hours: 9:00-18:00
Closed: Open everyday
 Instagram

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  • 第174走者、米盛航平さん

    第174走者、米盛航平さん

    『ここのこれが、んまさーっ!』第174走者は米盛航平さん。 おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第173走者、石嶺正志さんからバトンを受けたのは、米盛航平さん。 「いつもは牛汁を食べていますが、たまに少し奮発して「牛たん定食」を注文しています。 牛汁か牛そばに、丁度良く焼けたタンがいっぱい。 味も美味しい! 最高です!」(米盛航平さん)   牛たんランチ 2,178円   「担たん亭といえば、創業以来、ステーキと肩を並べて人気の牛たんをメインとして作り上げた「牛汁」と「牛たん塩焼」! ランチでは、牛汁に八重山そばをプラスした「牛そば」と、炭火で焼き上げた「牛たん塩焼」のセットメニューをご提供しています。カウンター席もございますので、お一人様でのお食事も気兼ねなくお楽しみいただけます」(髙那真莉子さん) 株式会社髙那の髙那真莉子さんと将喬さん。   次号、航平さんからのバトンタッチは誰へ?! 乞うご期待!   SHOP INFO 担たん亭石垣市新川2117-2 地図☎0980-82-2190ランチ:11時~13時半L.O. ディナー:17時半〜20時L.O. 定休日:木・日 Instagram

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  • 第173走者、石嶺正志さん

    第173走者、石嶺正志さん

    おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第172走者、金城圭哉さんからバトンを受けたのは、ヘアサロンヘッドバンの石嶺正志さん。

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    172nd runner: Keiya Kinjo

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The person who took over from Shouji was Keiya Kinjo of Falconiya.

    172nd runner: Keiya Kinjo

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  • 第171走者、ショウジさん

    Runner No. 171, Shouji

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The 170th runner, Shouji, took the baton from Keita Kitakami of punchi.

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