Shinmoriya

172nd runner: Keiya Kinjo

#しんもり屋  #そば  #カツ丼  #ファルコニ屋  #八重山そば  #牛そば  #石垣島  #金城圭哉  #食堂  text & photo: Atsushi Fukuzato 
第172走者、金城圭哉さん

"This right here is delicious!"
The 172nd runner was Keisuke Kaneshiro from Falconiya.

This column introduces recommended "nmasaa" (delicious) restaurants.
171st runner, The person who took over from Shouji was Keisuke Kaneshiro of Falconiya.

"The katsudon at the restaurant started by my classmate, Katsushi Shinmori, is absolutely delicious!

The cutlet is very soft and easy to eat, and the flavor and aroma of the dashi stock whets the appetite. I also like that it comes with a mini soba noodle dish and a small side dish! (Keiya Kinjo)


Locally produced pork cutlet rice bowl with mini soba noodles.


The shop owners, Katsushi Shinmori and Aiko.

"In addition to katsudon, we have a variety of hearty dishes on the menu, including katsu set meals, fried fish set meals, beef soba, and beef soup. Please feel free to come by yourself or with your family. We're located in a container house in Heidokuri," says owner Shinmori.

Who will Keiya pass the baton to in the next issue?! Stay tuned!


SHOP INFO

Shinmoriya
Ishigaki City Heidokuri 383-3 Map
☎:090-9780-7450
Business hours: 11:00-15:00
Closed: Irregular holidays
 Instagram

Falconiya
Ishigaki City Okawa 214 2F West Map
Hours: 15:00-20:00 (subject to change, announced on Instagram)
Closed: Irregular holidays
 Instagram 

Back to blog
  • 第174走者、米盛航平さん

    第174走者、米盛航平さん

    『ここのこれが、んまさーっ!』第174走者は米盛航平さん。 おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第173走者、石嶺正志さんからバトンを受けたのは、米盛航平さん。 「いつもは牛汁を食べていますが、たまに少し奮発して「牛たん定食」を注文しています。 牛汁か牛そばに、丁度良く焼けたタンがいっぱい。 味も美味しい! 最高です!」(米盛航平さん)   牛たんランチ 2,178円   「担たん亭といえば、創業以来、ステーキと肩を並べて人気の牛たんをメインとして作り上げた「牛汁」と「牛たん塩焼」! ランチでは、牛汁に八重山そばをプラスした「牛そば」と、炭火で焼き上げた「牛たん塩焼」のセットメニューをご提供しています。カウンター席もございますので、お一人様でのお食事も気兼ねなくお楽しみいただけます」(髙那真莉子さん) 株式会社髙那の髙那真莉子さんと将喬さん。   次号、航平さんからのバトンタッチは誰へ?! 乞うご期待!   SHOP INFO 担たん亭石垣市新川2117-2 地図☎0980-82-2190ランチ:11時~13時半L.O. ディナー:17時半〜20時L.O. 定休日:木・日 Instagram

    第174走者、米盛航平さん

    『ここのこれが、んまさーっ!』第174走者は米盛航平さん。 おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第173走者、石嶺正志さんからバトンを受けたのは、米盛航平さん。 「いつもは牛汁を食べていますが、たまに少し奮発して「牛たん定食」を注文しています。 牛汁か牛そばに、丁度良く焼けたタンがいっぱい。 味も美味しい! 最高です!」(米盛航平さん)   牛たんランチ 2,178円   「担たん亭といえば、創業以来、ステーキと肩を並べて人気の牛たんをメインとして作り上げた「牛汁」と「牛たん塩焼」! ランチでは、牛汁に八重山そばをプラスした「牛そば」と、炭火で焼き上げた「牛たん塩焼」のセットメニューをご提供しています。カウンター席もございますので、お一人様でのお食事も気兼ねなくお楽しみいただけます」(髙那真莉子さん) 株式会社髙那の髙那真莉子さんと将喬さん。   次号、航平さんからのバトンタッチは誰へ?! 乞うご期待!   SHOP INFO 担たん亭石垣市新川2117-2 地図☎0980-82-2190ランチ:11時~13時半L.O. ディナー:17時半〜20時L.O. 定休日:木・日 Instagram

  • 第173走者、石嶺正志さん

    第173走者、石嶺正志さん

    おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第172走者、金城圭哉さんからバトンを受けたのは、ヘアサロンヘッドバンの石嶺正志さん。

    第173走者、石嶺正志さん

    おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第172走者、金城圭哉さんからバトンを受けたのは、ヘアサロンヘッドバンの石嶺正志さん。

  • 第172走者、金城圭哉さん

    172nd runner: Keiya Kinjo

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The person who took over from Shouji was Keiya Kinjo of Falconiya.

    172nd runner: Keiya Kinjo

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The person who took over from Shouji was Keiya Kinjo of Falconiya.

  • 第171走者、ショウジさん

    Runner No. 171, Shouji

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The 170th runner, Shouji, took the baton from Keita Kitakami of punchi.

    Runner No. 171, Shouji

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The 170th runner, Shouji, took the baton from Keita Kitakami of punchi.

NaN of -Infinity