Cigar Bar REGALO

170th runner: Keita Kitakami

#punchi  #REGALO  #ウイスキー  #キューバ  #シガーバー  #モヒート  #ラム  #石垣島  text & photo: Atsushi Fukuzato 
第170走者、北上圭太さん

"This right here is delicious!"
The 170th runner is Kitakami Keita.

This column introduces recommended "nmasaa" (delicious) restaurants.
The 169th runner, Gochi from VOLTS COFFEE, took the baton to Kitakami Keita from punchi.

"I often enjoy rum or whiskey along with my cigars. I feel that the Cuban mojito goes particularly well with cigars and is well suited to the climate of Ishigaki Island.

Some people enjoy cigars as a way to relax or unwind, but I enjoy cigars to satisfy my intellectual curiosity, such as tasting the differences between different brands and origins.

Please come and experience the blissful moments at Regalo." (Kitakami)


Mojito 1500 yen

"In fact, cigars are extremely suitable for the humid island climate. You can enjoy them on a daily basis, but you can also enjoy a cigar and a drink when you have finished work or on a special occasion.

For a more casual atmosphere, we have a range of cigars priced from under 1,000 yen. Of course, you are also welcome to just come for a drink. We have great drinks ready for you." (Regalo, Saito Daisuke)




There are private seats on the second floor that can also be used as individual rooms.

Who will Kitakami pass the baton to in the next issue?! Stay tuned!


SHOP INFO

Cigar Bar REGALO
Ishigaki City Okawa 199-1 Map
Opening hours: 17:00 - 24:00
Closed: Irregular holidays
 Instagram

Punch
Maison Noah 1A, 11-5 Misakicho, Ishigaki City Map
Opening hours: 16:00 - 24:00
Closed: Irregular holidays
 Instagram 

Back to blog
  • 第174走者、米盛航平さん

    第174走者、米盛航平さん

    『ここのこれが、んまさーっ!』第174走者は米盛航平さん。 おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第173走者、石嶺正志さんからバトンを受けたのは、米盛航平さん。 「いつもは牛汁を食べていますが、たまに少し奮発して「牛たん定食」を注文しています。 牛汁か牛そばに、丁度良く焼けたタンがいっぱい。 味も美味しい! 最高です!」(米盛航平さん)   牛たんランチ 2,178円   「担たん亭といえば、創業以来、ステーキと肩を並べて人気の牛たんをメインとして作り上げた「牛汁」と「牛たん塩焼」! ランチでは、牛汁に八重山そばをプラスした「牛そば」と、炭火で焼き上げた「牛たん塩焼」のセットメニューをご提供しています。カウンター席もございますので、お一人様でのお食事も気兼ねなくお楽しみいただけます」(髙那真莉子さん) 株式会社髙那の髙那真莉子さんと将喬さん。   次号、航平さんからのバトンタッチは誰へ?! 乞うご期待!   SHOP INFO 担たん亭石垣市新川2117-2 地図☎0980-82-2190ランチ:11時~13時半L.O. ディナー:17時半〜20時L.O. 定休日:木・日 Instagram

    第174走者、米盛航平さん

    『ここのこれが、んまさーっ!』第174走者は米盛航平さん。 おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第173走者、石嶺正志さんからバトンを受けたのは、米盛航平さん。 「いつもは牛汁を食べていますが、たまに少し奮発して「牛たん定食」を注文しています。 牛汁か牛そばに、丁度良く焼けたタンがいっぱい。 味も美味しい! 最高です!」(米盛航平さん)   牛たんランチ 2,178円   「担たん亭といえば、創業以来、ステーキと肩を並べて人気の牛たんをメインとして作り上げた「牛汁」と「牛たん塩焼」! ランチでは、牛汁に八重山そばをプラスした「牛そば」と、炭火で焼き上げた「牛たん塩焼」のセットメニューをご提供しています。カウンター席もございますので、お一人様でのお食事も気兼ねなくお楽しみいただけます」(髙那真莉子さん) 株式会社髙那の髙那真莉子さんと将喬さん。   次号、航平さんからのバトンタッチは誰へ?! 乞うご期待!   SHOP INFO 担たん亭石垣市新川2117-2 地図☎0980-82-2190ランチ:11時~13時半L.O. ディナー:17時半〜20時L.O. 定休日:木・日 Instagram

  • 第173走者、石嶺正志さん

    第173走者、石嶺正志さん

    おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第172走者、金城圭哉さんからバトンを受けたのは、ヘアサロンヘッドバンの石嶺正志さん。

    第173走者、石嶺正志さん

    おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第172走者、金城圭哉さんからバトンを受けたのは、ヘアサロンヘッドバンの石嶺正志さん。

  • 第172走者、金城圭哉さん

    172nd runner: Keiya Kinjo

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The person who took over from Shouji was Keiya Kinjo of Falconiya.

    172nd runner: Keiya Kinjo

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The person who took over from Shouji was Keiya Kinjo of Falconiya.

  • 第171走者、ショウジさん

    Runner No. 171, Shouji

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The 170th runner, Shouji, took the baton from Keita Kitakami of punchi.

    Runner No. 171, Shouji

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The 170th runner, Shouji, took the baton from Keita Kitakami of punchi.

NaN of -Infinity