This right here is delicious!

164th runner: Ryoko Hirazawa

#STUDIO UTARI  #Sunny Cafe  #んまさーっ!  #パスタ  #ヨガ  #ランチ  #石垣島  text & photo: ATSUSHI FUKUZATO 
第164走者、平沢亮子さん

"This right here is delicious!"
The 164th runner is Ryoko Hirazawa.

This column introduces recommended "nmasaa" (delicious) restaurants.

Taking the baton from the 163rd runner, Takasugi Naomi, was Hirasawa Ryoko, owner of the yoga studio "STUDIO UTARI" on Ishigaki Island.

"Sunny Cafe's tomato sauce pasta is delicious, with the sourness of the organic tomato sauce blending well with the noodles. It's also great that it's packed with lots of chunky vegetables!

After classes at the yoga studio, I come here with my students, or I come here by myself to do some work. It's a cafe I love and frequent.


Pasta with organic tomato sauce and seasonal vegetables / baguette and soup included 1,400 yen
Staff member, Metori Chinatsu.

"We try to use locally produced and carefully grown ingredients whenever possible. We recommend our pasta with homemade tomato sauce made from organic tomatoes. There are also plenty of vegetables, so vegan options are also available.

After lunch, if you order a drink, you can use the terrace freely until dusk. Please feel free to use it as a co-working space (Manager Ito)."

Who will Hirasawa take over from in the next issue? Stay tuned!


SHOP INFO

Sunny Cafe
2462-13 Shinkawa, Ishigaki City
☎:070-9078-0763
Opening hours: 10:00-15:00 (last orders 14:00)
Closed: Irregular holidays
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SHOP INFO

STUDIO UTARI | Yoga studio in Ishigaki Island
418-1 Shinkawa, Ishigaki City Next to Rubber Canaan, East Store 2F
 Instagram

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  • 第174走者、米盛航平さん

    第174走者、米盛航平さん

    『ここのこれが、んまさーっ!』第174走者は米盛航平さん。 おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第173走者、石嶺正志さんからバトンを受けたのは、米盛航平さん。 「いつもは牛汁を食べていますが、たまに少し奮発して「牛たん定食」を注文しています。 牛汁か牛そばに、丁度良く焼けたタンがいっぱい。 味も美味しい! 最高です!」(米盛航平さん)   牛たんランチ 2,178円   「担たん亭といえば、創業以来、ステーキと肩を並べて人気の牛たんをメインとして作り上げた「牛汁」と「牛たん塩焼」! ランチでは、牛汁に八重山そばをプラスした「牛そば」と、炭火で焼き上げた「牛たん塩焼」のセットメニューをご提供しています。カウンター席もございますので、お一人様でのお食事も気兼ねなくお楽しみいただけます」(髙那真莉子さん) 株式会社髙那の髙那真莉子さんと将喬さん。   次号、航平さんからのバトンタッチは誰へ?! 乞うご期待!   SHOP INFO 担たん亭石垣市新川2117-2 地図☎0980-82-2190ランチ:11時~13時半L.O. ディナー:17時半〜20時L.O. 定休日:木・日 Instagram

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  • 第173走者、石嶺正志さん

    第173走者、石嶺正志さん

    おすすめの「んまさー(美味しい)」お店を紹介するこのコラム。第172走者、金城圭哉さんからバトンを受けたのは、ヘアサロンヘッドバンの石嶺正志さん。

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    172nd runner: Keiya Kinjo

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The person who took over from Shouji was Keiya Kinjo of Falconiya.

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  • 第171走者、ショウジさん

    Runner No. 171, Shouji

    This column introduces recommended "nmasaa (delicious)" restaurants. The 170th runner, Shouji, took the baton from Keita Kitakami of punchi.

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